Aanbevelingen / referenties

Meike is voor mij de therapeut waar ik al twee jaar naar op zoek was. Ze werkt gestructureerd, is intelligent, betrokken, en warm of scherp daar waar het moment om vraagt. Dankzij haar is mijn recente mentale crisis écht opgelost, en heb ik eindelijk een vinger gekregen achter klachten die ik al sinds mijn jeugd heb. Ze heeft me bovendien de tools en het vertrouwen gegeven om er aan te kunnen blijven werken. Ik had niet durven dromen dat ik in een klein jaar zoveel voor elkaar zou kunnen krijgen. Ik voel me weer de oude, maar dan 2.0, op een nieuw, stevig fundament.

Dank je wel, Meike.

Lieuwe

*

Ik meldde me bij Meike aan voor hulp bij traumaverwerking. Het leven was op dat moment ondraaglijk geworden door de negatieve patronen afkomstig uit oude jeugdtrauma’s. Dankzij haar grondige aanpak en sterk empathische benadering ben ik een nieuw mens met weer heel veel zin in het leven! Kortom: een levensreddende topper! M.

*

Meike is voor mij de allerbeste, meest warme en betrouwbare behandelaar! Heldere, gelijkwaardige behandeling. Houd je daardoor uit de patiënten “hoek”. De bezoeken iedere week een zeer prettig vooruitzicht. Zeer aan te raden.

Kitty

*

“Die Therapie bei Meike gab mir die wertvolle Möglichkeit, in meiner Muttersprache über meine Probleme zu sprechen. Schon bei dem ersten Treffen hatte ich das Gefühl, hier gut aufgehoben zu sein. Ich konnte in einer sicheren und vertrauensvollen Atmosphäre ganz offen über alles reden. Meike hat viel Erfahrung in der Behandlung von Angst- und Zwangsstörungen, und das merkt man. Sie hat stets ein offenes Ohr und gab mir viele Tipps und Übungen an die Hand, zugeschnitten auf meine indivduellen Bedürfnisse. Sehr dankbar bin ich auch für die humorvollen Momente während der Therapie. Diese haben mir sehr geholfen beim Abstand nehmen und Relativieren meiner Ängste.”

Petra

*

Bedankt voor het afgelopen jaar want dankzij jouw steun heb ik zoveel meer (over mezelf) kunnen leren. Bedankt voor jouw kritische vragen en ruimdenkendheid. Bedankt voor de veiligheid die je creëerde en de positieve woorden die je met mij deelde ook al kon ik die niet altijd binnen laten. Bedankt voor de stiltes in onze gesprekken en het herhalen dat mijn gevoelens er mochten zijn. Ook al voelde dat voor mezelf niet altijd zo vanzelfsprekend. Bedankt voor het extra setje in de rug om mijn studie weer op te pakken. Bedankt voor de keren dat ik even boos mocht zijn om het daarna te helpen relativeren. Bedankt voor de inzichten die je mij hebt geboden ten opzichte van mijn ouders maar ook het erkennen van mijn verdriet hierin. Bedankt voor jouw vertrouwen in mij om nu verder te gaan en voor het benoemen dat de deur achter mij niet sluit. M.

*

Een jaar geleden had ik niet gedacht dat ik nu zoveel dingen zou durven. Dankzij jouw steun en veiligheid durfde ik iets van mezelf laten zien aan anderen. Vanaf het begin heb ik me heel veilig bij jou gevoeld. Altijd gaf je mij het gevoel dat ik gezien werd, ook al wilde ik juist onzichtbaar blijven. Steeds gaf je mij het vertrouwen dat ik de moeite waard was en goed zoals ik ben. S.

*

Meike heeft me supervisie gegeven in mijn leertraject tot Cognitief Gedragstherapeutisch Werker (VGCT). Zij deed dit op een rustige, inlevende manier, waarbij ik het gevoel kreeg dat zij precies oog had voor waar ik haar inzichten en kennis bij nodig had. Het was een fijne werkrelatie en ik kan haar als supervisor aan een ieder aanbevelen!

Dieuwke Ferwerda

*

1,5 jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik mij zoals vandaag zou voelen. Hoewel ik wist dat het mij ging helpen, wist ik toen nog niet dat ik meer rust zou vinden in en met mijzelf, als ik met iemand over mij en mijn verleden zou praten. Ik ben ontzettend dankbaar dat er een plekje voor mij in jouw praktijk was, want het voelde meteen voor mij tijdens het eerste gesprek al goed. Heel gek vind ik het, dat we inmiddels ruim een jaar verder zijn en het stopt. Dat maakt me verdrietig omdat ik het echt heel fijn vind dat je er bent. Maar ik weet inmiddels ook dat ik het zelf kan gaan doen en op mijzelf kan en mag leunen, en dat heb ik echt aan ons afgelopen jaar te danken. N.

*

Heel erg bedankt voor de leertherapie, het luisteren en jouw ondersteunende woorden. Met name de woorden “ik trek je er wel doorheen” hebben me in het eerste gesprek de nodige kracht gegeven. Ook de exposureoefeningen hebben geholpen, hoe lastig ik deze ook vond. Ik kan nu weer vrijer leven! T.

*

Van alle therapeuten die ik de afgelopen jaren bezocht heb vond ik jou het fijnst. Je bent nooit wollig. Je bent altijd helder en duidelijk.  Je stond volledig achter me. Juist als slachtoffer van misbruik was ik gewend om me altijd in een ander te verplaatsen, dankzij jou durf ik nu voor mezelf op te komen. Je was altijd empathisch en steunend. Je bent ook niet bang om je mening te geven. En ik vind je heel erg grappig. Heel erg bedankt voor alles! M.

*

Heel heel erg bedankt voor de vele gesprekken en de hulp en de houvast die je mij gegeven hebt, I.

*